FAQ

FAQ

Web store is , for the moment , only for inhabitants in Finland ! Feel free to contact me by mail artninalostedt@gmail if you are interested to buy something. We will together find out the best way to proceed.

1. Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Art Nina Lostedt (2259223-8)

Karlbergintie 138 A

02400 Kirkkonummi

artninalostedt@gmail.com ja info@artninalostedt.fi

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu vallitsevan lain ja EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus

Usein kysytyt kysymykset

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

2. Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä

Art Nina Lostedt on Nina Lostedt:in ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Art Nina Lostedt (y-tunnus 2259223-8 Karlbergintie 138 A , 02400 Kirkkonummi, puh 040 7416776, sähköposti info@artninalostedt.fi tai artninalostedt@gmail.com).

Art Nina Lostedt pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

 Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna . Klarnan maksutapoina valittavana on: Maksa 30 päivän sisällä, verkkopankki- ja korttimaksu, pilko maksut. Verkkokaupassa toimii tällä hetkellä myös maksaminen pankkisiirrolla. Voit maksaa ostokset noudon yhteydessä käteisellä tai MobilePay .

Laita viestiä kiinnostavasta teoksesta/tuotteesta ja olen sinuun yhteydessä sekä lähetän maksutiedot sähköpostiisi. Kun maksu on suoritettu pakkaan tuotteen ja laitan matkaan.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan Posti tai Matkahuolto. Voit valita haluatko paketin joko lähimpään noutopisteeseen tai kotiinkuljetuksena.

Voit myös halutessasi noutaa paketin paikan päältä Kirkkonummelta. Ole aina ensin yhteydessä ja sovi noutoaika etukäteen.

Tuotteet pakataan aina huolellisesti, jotta paketti kulkeutuu ehjänä perille.

Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on vastaanottajan vastuulla ilmoittaa vahingosta kuljetusyhtiölle. Ilmoituksen voi tehdä, joko luovutuksen yhteydessä tai kirjallisesti seitsemän vuorokauden kuluessa luovutuksesta. Yksityishenkilön ilmoitusaika 14 vuorokautta luovutuksesta. Ota myös aina yhteyttä verkkokauppaan (artninalostedt@gmail.com).

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Tilauksen käsittely

Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman pian, 1-2 päivän sisällä.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-7 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Toivon, että jokainen ostopäätös on pitävä ja lopullinen, joten varmistathan, että teos varmasti sopii esimerkiksi kokonsa puolesta ja pyydä tarvittaessa lisäkuvia/lähikuvia ja tietoja tauluista.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen niin ole ensin yhteydessä verkkokauppaan (artninalostedt@gmail.com) ja kysy palautusohjeita. Tuotteen on oltava alkuperäisessä kunnossa ja pakattu asianmukaisesti niin, että se säilyy kuljetuksen ehjänä. Palautuksen pakkaus ja toimitusmaksuista vastaa asiakas itse. Palautusoikeus koskee vain valmiita teoksia. Tilausteoksille ei ole palautusoikeutta.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

info@artninalostedt.fi tai artninalostedt@gmail.com

puh 040 7416776